Ana içeriğe atla

Hakkarim okey nasıl indirilir?

101 Okey Oyununu Yükle

Hakkarim.net okey oyununu indirmek oldukça kolay bir iştir. Direk yukarıdaki oyunu yükle butonu ile kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kurulumu çok kolaydır. Zip dosyasını açın ve içerisinde bulunan 101 okey oyunu simgesine tıklayın oyunu bilgisayarınıza kurun.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkarim 101 okey oyunu indir

Oyunu indirmek için tıklayın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Kayıt Tescil Numarası: İEE/29-09052007 Yukarıda yer alan butonlar sayesinde Hakkarim 101 okey oyununun güncel son versiyonunu rahatlıkla bilgisayara kuracaksınız. Eğer oyuna kayıtlı değilseniz misafir nickleri ile salonlarda rahatlıkla zaman geçirebilirsiniz.

Hakkarim avatar üyelik formu hilesi yapma

Öncelikle Hakkarim.net üzerinde avatar üyelik hilesi mümkün olmayan bir şeydir. Böyle bir düşünceniz varsa onu aklınızdan silmeniz gerekmektedir. Bunun yerine hakkarim üyelik formu ile avatar satın alabilirsiniz. Avatar yapma konusu ile ilgili tanıtım alt kısımda yer almaktadır.

Hakkarim nick çalma programı

Hakkarim.net üzerinde nick çalma programı gibi bir program yoktur arkadaşlar. Eğer size böyle bir program var diyen varsa bilin ki üçkağıtçı biridir. Nick çalma yöntemleri vardır. Ama bu yöntemleri siz ne kadar karşıdakine yutturursunuz orası muammadır. Önce kişinin e-posta adresini çalmanız gerekir. Bu konuda yıllardır yazılır çizilir. Ama bunda o kadarda başarılı olan yoktur. E-posta çalındıktan sonra zaten kolaylıkla nick alınır. Şifremi unuttum dersiniz nickin şifresini değiştirirsiniz. Onun harici zaten nickin şifresini bulup değiştirseniz bile karşıdaki kişi şifre unuttum diyerek e-postası ile geri alabilir.